Ny blogg!

Nu hart jag och Emma starat en ny blogg där vi kommer blogga tillsammans vilket innebär bättre upptadering.

http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/

http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/
http://westerdal.blogg.se/

//Madde

Studenten!

Tjolahopp! Här va det dålig upptadering, men Emma vill ha nåt att läsa på dagarna så får väl slänga in lite inlägg då och då :p hihi.

Nu har studentmössan kommit och man känner verkligen hur allt börjar närma sig och man börjar bli stressad då alla uppgifter ska in och prov ska pluggas till och planera inför studenten.



Idag har jag i alla fal varit i skolan fram till cirka 11 och efter det åket jag, mamma och syster till skärholmen. Skulle nämligen kolla efter studentklänning nu när allt börjar närma sig. Hittade en klänning efter x antal klänningar, den var söt men är inte 100 ännu men köpte den ändå men ska kolla lite mera efter en annan och om jag hittar en som jag hellre vill ha så lämnar jag tillbaka den andra :)

Tänkte också att jag skulle berätta hur det går med pollarna.
Börjar med Gurra. Han har blivit så mycket finare i kroppen nu efter bantning, behandlingar och återuppbyggnad av muskler m.m. Han söker sig fram till bettet mycket bättre nu, men behövs lite till men det kommer nog :)
Gurra har fortfarande ingen sadel men förhoppningsvis ska vi inom en kort framtid skaffa en ;)

Bilden tog jag igår. Han va riktigt fin det här ridpasset, galopperade på rikigt bra, även i höger där han har lite svårare.


Bellen därimot har varit lite jobbig den senaste tiden och man har fått jobba ordentligt innan han släpper efter, men när han väl släpper så blir han riktigt fin :) Vi testar lite olika bett på han eftersom han blir såpass pigg och stark ute.

Sen tycker jag med Bellen att man alltid måste rida olika för varje gång man ba aha det är så här han vill bli riden så testar man en annan gång med samma sak men så funkar inte det så testar man nåt annat så funkar det så det är väligt svårt att berätta hur man ska rida han då det kan variera från gång till gång :)

Bilden är från när jag senast red honom. Blev ett pass i padocken och han var väldigt svår i början men släppte mer och mer och sen blev han riktigt fin. Men tror han var lite små irriterad på bettskivorna som sitter på det här bettet. Han fick ha lindade ben eftersom jag måste öva till hästskötarexamen, dock blev dessa inte så bra men är bara att öva och öva ;)

 

//Madde


RSS 2.0