Gårdagens stallbilder!

Nu har jag redigerat bilderna som ska till projektarbetet, har fler bilder som ej är till projektet som jag vill redigera men orkade bara med två extra. gör resten imorn :)
Blev inget projektarbete i dag, kanske skriver ihop det med Emelie imorn efter stallet :)




Två bilder på Bellen!


//Madde

Shoppingen!

Hittade en klänning, en kjol, en spetströja till kjolen, smink, solglasögon och ett par skor idag under shoppingen, sen tog pengarna slut :/ Hittade igentligen en till klänning jag ville ha men den får vänta! Lägger upp lite bilder på det jag köpt, dock ej klänningen då jag glömnde ta kort på den :)

(Kjol + spetströja med ett vanligt linne, skorna, sminket & solglasögonen)

 

//Madde


Frukost!

Godmorgon. Idag blir det som sagt shoppning med mamma och syster. Hoppas jag hittar en massa fint :D Vill speciellt hitta skor och nåt att ha på mig till studentkryssningen. Behöver också köpa smink & en massa annat ;) hihi
Kanske kommer bilder på det jag köpt.
Ikväll måste jag till Emelie också för att skriva projektarbete, men först måste jag hinna redigera bilderna som ska va med.

Snart borde mamma och syster komma så vi kan äta frukost!

En mysig Gurra mule, i höstas!

 

//Madde


Stallet!

Stallet idag med Emelie för att ha projektarbete. Började med att göra lite horsemanship med Gurkan. Riktigt duktig var han och en massa bilder togs som jag senare ska lägga upp. Efter Gurkan så skulle Bellen komma ut och skrittas då han varit varm och svullen v.bak, vilket han var idag också. Får hoppas det blir bättre, annars får vi kolla upp det!
Bytte även till spån i Gurkans box och la in resten av hans halm i Bellens box, dock ska han också få spån sen men först ska halmen i boxen ta slut :)
Bytt till spån eftersom halmen börjar ta slut och de behöver den till kossorna!

Bjuder på några bilder från dagen, resten behöver redigeras och kommer upp imorn efter att jag, mamma och syster har varit och shoppat :D

De blir så kala, gråa och tråkiga i pälsen den här tiden när de fäller!

 

//Madde


Monsterhundarna!

Nu har monsterhundarna åkt hem, så nu är det lugnt här hemma :p hihi
Fast det är såklart hur mysigt som hellst när alla tre vovvarna är här. Tänkte bjuda på lite bilder på Tindra och Kenzi som jag tagit nu i helgen :) Bjuder även på lite bilder och text från stallet sen senare :)

Tindra & Kenzi med sin stora tuggleksak:p


Så här kan det se ut efter att två monsterhundar har varit i farten!
Fast nu är det städat och fint igen :D


//Madde

Kärlek <3

Imorn blir det stallet, har inte varit där nåt i veckorna pga praktiken så blir bara en dag på helgerna just nu :/ men imorn ska jag äntligen få träffa mina pojkar igen. Blir lite mer i veckan nu också när det är lov.
Emelie ska även med imorgon, för vi måste göra projektarbete!

Kärleken till er är obeskrivlig!

 

//Madde


Skor!

Idag har jag varit hundvakt så har inte gjort något speciellt idag men har hämtat ut mitt och mammas paket från hööks. Hade beställt ett varsit par gummistövlar att ha i stallet då de vi har är trasiga så kan lika gärna gå barfota för blir lika blöt endå. Sen hade jag även beställt ett par vinter ridstövlar, var halva priset så passade på eftersom jag endå behöver ett par nya.
Sen har vi för det mesta tagit det lugnt och varit ute med vovvarna. Man kan nästan tro att vi har ett hunddagis med tre vovvar ute samtidigt :p

Nu ska jag gå till tv:n så jag inte missar melodifestivalen. Ska ni titta?

Nu vill jag ha sommar inge mer vinter!



//Madde

Ridning!

Äntligen helg och LOV  :D
I torsags blev det ridning för Helena Persson, red hästen Knutte. Riktigt roligt, gjorde lite sluta, hoppserie, skänkelvikning, kort trav/galopp och sen rida på framåt igen, flytta undan, trava & galoppera över bom m.m.
Roligt när det är välutbildade hästar och man kan konsentrera sig på vad man själv gör.
Sedan skulle Charmonix ut och gå i 30 min som varje dag.
Charmonix!



Igår red jag ut en sväng på Sune och det vart också en härlig liten tur, bockade 3 gånger men väldigt små så va ingen fara :) Efter det skulle jag skritta på Campo eftersom han fastnat i stängslet och sen gått om kull så va svullen bak. Dock inge hallt men var bara bra om han fick komma ut och skritta.
När jag kom hem gick jag ut med 3 monsterhundar och sen kom Helena med kvittot så att vi kan hämta ut biljetterna till krtyssningen sen :D Ska bli hur kul som hellst.
Sune!

Campo!

 

//Madde




Morgon inlägg!

Blir ett morgon inlägg innan bussen som vanligt.
Idag blir det praktik och troligtvis ridning för Helena Persson. Etfer praktiken blir det hem och ta det lugnt.
Så skönt att det snart är helg :D På fredag får jag kvitto av Helena så att vi kan hämta ut studentkryssnings biljetterna.

//Madde

Hundpassning!

Har inte haft tid, ork eller lust till att blogga. Kommer inte på något att skriva för att det ska bli lite mer intressant.

Denna vecka har det bara varit praktik och fått ridit en del. Nästa vecka börjar lovet och helgen den veckan är det studentkryssningen :D Allt börjar närma sig nu!

Juste va ju i skärholmen med Helena i söndags, shoppade inte så mycket men är trevligt att bara gå runt och prata lite. Vart såklart mcdonalds och ett varv inne på hööks innan vi åkte hem ;)
När vi gick runt i skärholmen började man bli stressad över studentkryssningen, vet inte alls vad vi ska ha på oss :/

I helgen blir det hundpassning av dessa två underbara! (sovande och lugna, skenet bidrar)

 

Ludde är såklart också här :)



Nä nu måste jag snart gå till bussen!

//Madde

Kan du läsa?

Lånade utav Emma (daslawona.blogg.se)!

Kan du lsäa dteta?
Braa 55% av floekt kan.

Jag kndue itne tro att jag fkaitkst kndue frsötå vad jag lstäe. Den fneoelmana kfraetn i mnänisnaks hjnräan kan, elnigt en undiöserknng i Cmabrigde Uinervtisy, lsäa oedrn i vlkien odnrig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det unta ngåra porlbem.

Vrfaör vi kan det, är att hjnräan lsäer itne vrjae bostakv för sig, utna hlea odert som en hel. Hägtfit va? Och jag som altild ttort att svata rtät viart vitgkit!

Jag kunde läsa kan ni?

Redigering!

Hade inte så mycket att göra så redigerade en bild på Kenzi och Tindra!



//Madde

Kallt!

Hade jätte trevligt igår med Emma, Helena och Jenny. Vart massa tacos, godis, kladdkaka och cola ;D hihi
Mamma hämtade mig cirka halv 3 från Helena :P Tiden går så fort när man har roligt.
När jag kom hem ville jag slappna av och känna att jag kommit hem innan jag gick och la mig. Blev sammanlagt 4 timmars sömn eftersom jag hade utsläpp idag.

Väl i stallet släppte jag först ut Bellen, Molle, Ruben och sedan Madonna. Gurkan fick va inne medans då jag planerade att rida han innan han fick komma ut. Red dock i cirka 10 min då det va 19 minusgrader. Ville endast testa westernsadeln som Katti lånat. Vet ej om jag tyckte om den då stiglädrerna va alldeles för långa så svårt att känna men tyckte det kändes hårt och ostadigt. Med Bellen gjorde jag ingenting, utan han fick en vilodag. Blev dock varmare under dagen och massa sol :D
Juste nu har mamma köpt Aloe vera våtservetter som man kan torka bort gegga i ögongen med, eller som Jenny säger "Ängelbajs".  Helena har sagt att det har funkat jätte bra på hennes tidigare foderhäst, slutade nästan helt att rinna ur hans ögon + att det är enkelt att bara ta en våtservett än att fukta en svamp eller handduk.

Sen har jag inte gjort något mera utan bara haftt hur tråkigt som hellst. Och ikväll blir der Melodifestivalen!

Bara lite gammla bilder på pojkarna <3
Gurkan


Bellen


Bellen


Bellen


Gurra


Gurra


Gurra


Bellen

//Madde

Freeeeeeedag!

Idag är det fredag, härligt med lite helg. Blitr hämtade av Helena Persson i västerhanninge vid 9 så ska snart börja bege mig till bussen men hinner med ett inlägg först. Under praktiken har vi fått rida lite . Har ridit Vendela och Zonya och igår fick jag även rida Zonya i ridhuset för Helena Persson. Gick hyffsat bra faktiskt :p

Ikväll blir det hem till Helena och ha tacokväll med Emma och Jenny :D Det blir såklart en massa godis också!
Får se om jag sover över eller om jga åker hem sen på kvällen/natten för har utsläpp imorn och hästarna behöver motioneras + att jag har lunchfodringen.

Nä nu mste jag hämta en tröja innan jag går, bye bye!

//Madde

....

Vart som sagt en dag hemma, men imorn åker jag till praktiken. Blir hämtad av Helena Persson i västerhanninge kl 9 så imorn kan jag gå upp kl 6, sovmorgon ju :p Vet dock ej när jag slutar.
Dagen hemma idag tog jag det mest lugnt, spelade kort med mamma och ringde lite lärare m.m.
Så ska fortsätta ta det lugnt sä här på alla hjärtans dag.

//Madde

Piss!

Ingen praktik idag för bussen kom inte imorse, vet ej om den va inställd så jag och emelie gick hem. Kan ju inte stå hur länge som helst i 20 minusgrader :/ J*vla skit dag!

Alla hjärtans dag!

Idag är det nya praktiken :/ Vill helst inte byta men vad ska man göra? Fast får se, kanske blir att vi byter från denna praktik då bussarna inte går dit eller hem, eller jo men väldigt knasiga tider :/
Som tur är hämtar Helena Persson oss på västerhanninge station och förhoppningsvis kör hon oss dit när vi slutat också.
Men känns lite fel att hon ska hämta oss på morgonen och skjusa oss dit på eftermiddagen, varje dag i 4 veckor.

Idag är det också alla hjärtans dag! Men händer nog inte så mkt för min del, en helt vanlig dag :p hehe
Igår va vi också i stallet och tog en mysig men iskall tur men pojkarna. Efter stallet gick jag hem till Emelie för vi var tvugna att skriva projektarbete, ska tydligen vara klart i mars får vi veta nu, stress stress!

Nä, nu måste jag nog gå till bussen!

//Madde

IDA!

Igår va sista dagen på Sjöbacka gård :/ Vill inte byta till en annan praktik. Men bara att bita ihop. Vet dock fortfarande inte vilken tid jag måste gå upp och när jag kommer hem m.m. Helena skulle fråga henne för hon är med Helena Persson på tävling nu i helgen så skulle fråga åt mig.

Ida kom även hem till mig igår. Hon fick vänta på mig ett tag pga av all snökaos. Roligt att träffa Ida igen i alla fal, ses ju inte så ofta men vi måste göra det oftare. Vid halv 5 idag åkte hon hem för hon skulle på middag. Så nu sitter jag här själv och väntar på att melodifestivalen ska börja.

//Madde

Bloggtävling!

http://tesskliintestam.blogg.se/2011/february/bloggtavling-vinn-ett-snyggt-pannband.html#comment

 

//Madde


Snart sängen!

Ska snart gå och lägga mig men tänkte skriva ett litet inlägg först!
Idag har mamma och jag varit hos Katti och tittat i deras nya hus, mysigt men blir bättre när det är helt klart :)
Efter vi vart där hämtade vi pappa och sen köpte vi mcdonalds då vi inte hade någe lust att äta fiskpinnar :P hihi
Skulle även ha ringt nya praiktikplatsen idag men glömnde nummret hemma, ska försöka ta med det imorn så jag kan ringa på dagen, vid lunch.

Har inte så mycket att skriva just och och står helt still i huvudet så ni får nöja er med dessa tråkiga inlägg!


Sommar<3
Bellen, Ruben & Gurra!

 

//Madde


Underbart väder!

Solen skiner och + grader, UNDERBART :D
Idag har jag inte gjort mycket alls men ska försöka komma på något att göra för är så himmla tråkigt att bara sitta här hemma.

Igår va jag i stallet och släppte ut hästarna och red ut på Bellen tillsammans med Hanna på Ruben och Tilda på Madonna. Men det var snorhalt förutom på ett ställe där man kunde trava. Vill ha vår NU!
På Gurra blev det lite ridning på "åkerpadocken" som Bernt har plogat. Skrittade, travade och galopperade en del på honom. Han var väldigt lugn och fin :)

//Madde

En vecka till!

Nu har en vecka till av praktiken gått och nästa vecka är den sista på Sjöbacka gård, Projump. Vill inte byta praktikplats, trivs så himmla bra på Sjöbacka.

Vill klippa mitt hår, ser så tråkigt ut! usch.



Under denna vecka har jag inte gjort så mycket mer än praktiken, men imorn blir det stallet och träffa mina underbara pojkar :D <3

 

//Madde


RSS 2.0