Tråkigt

Jag har hur tråkigt som helst just nu. Precis som jag trodde har det inte funnits nåt att göra :/ Inget på de få kanaler jag har på tv:n, inget att göra på datan och inget att gör här hemma alls :/ Allt jag har gjort är att bläddrat på tv:n gott in och ut på hemsidor och gott runt. Inte precis det roligatse man kan göra :p Men förhoppningsvis lägger de upp ett nytt avsnitt utav ponnyakuten ikväll så jag kan kolla på det sen :) ska även kolla på djursjukhuset :)
Till middag blir det potatisgratäng och kött, mums :) synd bara att det tar sån tid för maten att blir klar när man är super duper hungrig :/ På torsdag kanske jag ska träffa ida :D jippie <3 Får förhoppningsvis låna systers kamera då :D
Bjuder en bild på mig och systers hund Tindra :)



//Madde

Söndag

Hejsan, idag har jag och mamma varit i stallet och sen kom två från mammas jobb och fick prova att rida lite :) gick jätte bra. Bellen va lite pigg bara men Gurra va duktig :) Red lite på Bellen i slutet så han skulle få röra på sig lite och i början va han bara stressad och pigg men efter ett tag lugnade han sig och blev riktigt fin :) duktiga pojkar :)
Nu har nästan all snö ramlat ner från taken i stallet, skönt men man får se upp när man ska in geom dörrar så det inte ramlar ner snö på en :P
Nu sitter jag i alla fal hemma och har nästan precis ätit macka och glass :p Vet inte va jag ska hitta på sen. Mamma och pappa ska i alla fal och handla :)

//Madde

Lördag

Tjolahopp, i onsdags kom jag till skolan och i torsdags med. Igår va vi på studiebesök i ett galoppstall. Känndes lite onödigt då vi inte va där så länge och det va långt att åka. Dock fick vi mcdonalds efter studiebesöket :) Sen skjusade syster mig till stallet så fiksade och gjorde iårdning till pojkarna sen gick jag med dem en liten bit <3 Älskar verkligen mina pojkar :D När jag va klar hämtade mamma mig och vi åkte hem och gjorde mat sen åt vi godis och kollade på lets dance, fast sov nästan hela tiden :P haha. Idag händer nog inte så mkt. Får se om jag kommer på nåt att göra :) annars blir det bara att ta det lugnt :) Puss<3

//Madde

ingen skola...

Ingen skola idag igen då det är förseningar i busstrafiken då det behöver bussarna till ersättningsbussar. Sen så är det halvtimmestrafik på tågen + att det är förseningar. Så vart ingen skola idag. Blrjade åka men vände hemmåt igen då det inte va nån mening att krångal och stå ute i kylan. Gick endå ingen buss till skolan då den va inställd. En klasskompis åkte bil till skolan men åkte hem igen då skolan va låst. troligen sitter lärarna fast i trafiken. Men bara för att jag är hemma så ska jag inte sitta och lata mig utan jag ska plugga till matte provet imorn (om jag kommer till skolan) och sen ska jag göra klart en massa inlämningsuppgifter :) Sen vet jag inte vad jag ska hitta på :)



//Madde

Måndag

Hejsan idag vart det ingen skola då det va krångel med bussar och tåg. Började med att mina bussar här hemma skulle gå efter 45 minuters mellanrum så gick upp och hoppasdes på att en buss skulle komma. Det kom en buss efter några minuter och sen så kom jag till tågen och där va det ungifär 10 minuters förseningar så tog tåget innan det jag brukar ta. Sen när man kommer till hamn så går den inte längre och då va kl 5 i 8. så skulle ta ersättningsbuss därifrån till södertälje centrum och när kl va 10 över så hade det inte kommit en ersättningsbuss och bussen från södertälje till skolan går kvart över så skulle inte hinna till den så täntke åka hem igen eftersom det va 25 minusgrader ville jag inte stå i södertälje i 1 timme. Tåget hem gick efter 55 minuter och då va jag redan förfrusen :/ sen så hoppades jag på en buss hemma och det visade sig att jag inte behövde vänta mer än 3 minuter :) Sen när jag kom hem tog jag en kopp te och sen pluggade jag innan syster kom och hämta mig och körde ut mig till stallet. Men det va tur att jag inte åkte till södertälje senare för gick ingen buss till skolan så alla hade endå åkt hem igen. Va 2 st i skolan då de fått skjus men dom fick skjus hem igen efter lunch :)

I stallet fiksade jag iordning till pojkarna och tog det lugnt :) riktigt skönt. Sen körde jag lite horsemanship i padocken :) Mysigt :)





Söndag :)

Hallojsan, idag är det söndag och det blir en slapp och tråkig dag som vanligt :p Inget att göra men måste plugga så blir väl plugg lite senare :/  Blir ett inlägg som omfattar 4 dagar :p hehe

I torsdags va jag själv i stallet och då vart det lite ridning på gurkan som va jätte duktig :) skrittade ut en bit sen gick jag till padocken eftersom den va plogad så ville jag testa den lite :) Men vart ingen ridning på Bellen utan körde lite horsemanship på stallbacken för ville inte ut i mörkret själv :p

I fredags va vi på kungsberget med skolan och åkte skidor :D skit roligt och Helena va skit duktig på att lära mig att åka:) På vägen dit som tog 4 timmar så åkte vi en liten buss och allt gick bra tills vi krockade :p Det stog en volvo vid röljusen och vår busschaför bromsade försent så vi gled in i dem. Volvon verkade klara sig väldigt bra men våran buss vart ju helt intryckt fram:p Men den tog oss enda fram i alla fal men sen stratade den inte så på hemvägen fick vi åka en stor buss :) Kollade på film på hemvägen fast jag sov i stället :p vaknade när filmen va slut :p haha. Bussresan hem tog ungifär 3 timmar. Men allt blev ju förlängt på grund utav snöovädret :) Men det va i alla fal skit roligt att åka skidor och det gör jag gärna om :)

Igår(lördag) va mamma och jag i stallet efter att hon slutat men vart ingen ridning utan mockade och fiksade bara eftersom det va snöoväder igår med :p snöade och blåste. Det va 15 cm snö på bilvägarna. På motorvägens omkörningsfil va det också så mkt snö så man kunde ju bara åka på ena sidan. Konstigt att de inte ploggat under dagen :/ såg en blogbil som plogade parkeringar där inga står längs vägarna men dom plogade inte vägarna? :/ sen när vi hämtat syster senare så såg vi att de plogade motorvägarna.

Här kommer lite blider i alla fal :)

Kungsberget(hade dock fel inställning på kameran så de vart typ gråa)
första bilden är de Helena och Jenny och på den andra jag och Helena. Sen en bild på bussen och sen en bild från parkeringen. :)


På vägen i lördags:


// Madde

fettisdagen

Halloj, mamma står och gör semlor för det måste man ju äta på fettisdagen :D Förövrit har jag varit i skolan och haft matte B på morgenen i 2 timmar sen åte vi till srk och åt lunch och sen red vi. Fick Gratzia och hon va underbar idag :) synd att det är sista ridningen nu :/
Måste plugga djursjukvård idag, boooring. orkar verkligen inte det men måste ju bli klar till på torsdag :(
Vill ha vår och sommar nu :) För att sukta ännu mer efter grönt gräs, fint väder, soligt, varmt, mark fri från snö så tänkte jag lägga upp en mysig sommarbild på gurkan :)


Plugg, plugg, plugg........

Har precis ätit och ska plugga snart men pappa behöver datan så blir kanske lite senare för måste bli klar till på torsdag annars får jag IG i djursjukvård:/ så himmla tråkigt att skriva om hjärtat ´+ att man blir ännu slöare på att plugga då man vet att man ska redovisa det sen :/ usch hatar verkligen att redovisa, det är det värsta jag vet och bli irriterad över att lärare vill få en att prata men hallå alla tkr inte om att prata och det är inget de kan ändra upp. alla är olika kan man inte acceptera det? usch va arg jag blir!

Idag har två brandmän vart i vår skola och "undervisat" och sen fick vi släcka eld m.m :) det va roligt :P haha
Men nu måste jag gå, hej då (L)

//Madde
(Gurra och jag bjuder på en bild)

Alla hjärtansdag godis

Halloj, idag har jag, mamma och syster vart i skärholmen och shoppat lite :) hittade ett skärp, en tröja, två tunika och ett par jeans. roligt :D brukar inte hitta jeans men nu hittade jag ett billigt par på gina tricot. kostade endast 199 kr. dock kanske inte så hålbara kanske men vad gör det när de är billiga? :p Köpte även lite alla hjärtansdag grejer :)
p.s. Kommer kanske bilder på kläderna senare ikväll :)

efter vi vart där åkte vi till maxi där vi handlade mer alla hjärtansdag grejer. Köpte lite saker så vi kunde göra like godis och efterrätt till imorn då vi ska äta potatisgratäng och kött, MUMS :D Godiset vi gjort är vaniljcream blandat med daim bitar som står i frysen som kommer bli som glass och sen uppe på ska  vi ha chokladhjärtan som vi gjort själva och sen ska vi göra hjärtan utav jordgubbar så det blir en färgklik och fint :) sen ska det kanske vara personens första bokstav på också, ska även lägga på liten riven choklad :) tror det kommer bli jätte fint :) Sen va det smält choklad över så tog lite valnötter och rullade i. Sen tog vi jordgubbar och doppade dem i choklad :) mums :D
Bilder och beskriving kommer imorn :)

Stallet imorn :D det blir mys. Såklart ska dom också få alla hjärtansdag godis då jag ska skära hjärtan utav morötterna :D sen ska de även få lite äpplen :D Då blir dom nog glada :D Va tänkt att två från mammas jobb skulle med imorn men så blir det inte eftersom den ena har fått halsfluss :/ synd, tycker det är så roligt att visa upp min pojkar :D<3 Men blir lite mys och uteritt imorn istället :D hoppas på lite bilder då med :) (L) Men nu ska jag hjälpa mamma med maten, vi ska äta pastasnäckor med fläskkotlett till och vid sidan om creamfraiche med paprika smak. Hoppas det blir gott :D<3

//Madde

Today

Hejsan, idag "i skolan" har vi harvat båda ridhusen, efter vi gjort det hjälpte vi till att måla på nåt på stålparna då hästarna gnager sönder dem. Sen va det dax att rida, fick Mullaney. det gick väl inte så där jätte bra. Nästa vecka är sista ridningen i skolan på ett tag, tror jag.

Hade tänkt plugga idag och den uppgift jag tänkt göra måste mamma hjälpa mig med för vi skulle intervjuva mormor och morfar o hur ungdomsidealen va på deras tid. Men ingen av oss fattade vad man skulle skriva så gav upp den uppgiften just nu :/ usch. Men sitter jag i "hallen"/"baren" på nedervåningen och mamma och pappa sitter och tittar på tv :)

Det är inte så många veckor kvar i skolan längre. Det är denna veca alltså v.6 och v.7 + v.8 sen v.9 är det sportlov och sen skola v.10, v.11, v.12 och v.13 sen v.14 är det påsklov sen v.15, v.16, v.17, v.18, v.19, och v.20 är det praktik sen v.21, v.22 och v.23 är det skola sen slutar man den 11 juni :)

Tänkte passa på att säga grattis till Jasmine som fått sin lilla " stuga" klar :D<3

puss och kram.

//Madde

Frukost

Hej, sitter och äter frukost nu, Gott :D Skulle upp tidigt då syster (som har körkort nu för er som vill veta) ska hämta mig rnt kvart i 10 och då åker vi till hööks och sen skjusar hon mig till stallet och lämnar mig där :p Sen hämtar hon mig när jag ska hem igen :) Har insläpp så blir lång dag i stallet, men det är bara mysigt :) igår åkte mamma och pappa med Carola och Benny då de skulle ta in på hotell eftersom pappa fyller år på måndag :) Men dom kommer hem imorn :) Mysigt att va själv men kan bli lite ensamt : p nån som vill komma? hehe
Nä nu ska jag plocka undan frukosten :) puss(L)

/Madde

bajskorvkorv

hallojsan, nu va det ett tag sen jag skrev :) Men det har inte hänt så mkt intressant. Är sjukt trött nu när det är skola, blir så stressad av att plugga och när man inte pluggar så känner man att man igentligen borde göra det :/ jobbigt. Aja nu är det i alla fal fredag :) Imorn ska jag till stallet själv(Mer häst inlägg på lordcrown.blogg.se). Somnade efter jag hade ätit idag och vaknade när syster ringde vid 8, haha :p
Jag vill ha en massa åengar så jag kan köpa allt jag vill ha :D haha. Vill köpa kläder, hästsaker, en kamera och en data m.m :) Förresten så funkar inte min data längre :( den vill inte starta. Bajs på den. I söndags sa pappa att jag inte borde slösa pengarna på hästsaker utan spara kanske till en ny data eller nåt. Då sa jag tat det är inte kul att hela tiden spara och sen när man har en massa pengar så försvinner de på en gång, förresten så har jag redan en fungerande dator. Dagen efter så slutar min data fungera, suck. Kameran funkar ju inte heller så känns inge roligt längre! Aja nu ska jag gå och deppa framför tv som bara har 1, 2 och 4 här uppe :/ bajs <3

//Madde

RSS 2.0