Bilder till rummet!

Halloj, nu har jag tittat igenom min bdb för att hitta gammla bilder. Alla är ju borta från min data sen den gick sönder så det enda jag har kvar är från bdb :/ Här är nägra förslag till mig själv :p alla kommer självklart inte komma upp och kanske tar nya som jag vill ha sen :)
(dock tveksam om jag verkligen vill ha vinterbilder)



//Madde

Still out!

Sitter fortfarande och njuter av kvällen utomhus med kaninera. Jag vill verkligen ha min kamera nu, ar varit utan den i över ett år :/ ska tjata på mamma och pappa när de kommer hem. Har de råd att åka till gotland bara så där så har dom råd med kameran :( Önskar att jag hade pengar så jag kunde betala själv. Bilder för med sig minnen. Blir så sugn på att ta kort när man ser alla fina bilder folk har tagit men sen kommer man på "juste jag har ingen kamera". Bar mobilen men hur kul är det på en skala? usch :/ nu vart jag depp.


(bild från idag men pappas data)

Hittade lite gammla bilder på pappas data som jag tänkte visa men funkar inte så det blir inga! :/

// Madde

Njuter av kvällssolen!

Hejsan, igår så åkte jag och syster till skansundet för att sola och bada. dock va vi inte där så länge då vi tyckte det va så tråkigt med så lite folk. vi bestämde oss för att hämta mamma på jobbet vid 11 men Carola va redan där och skulle hämta henne. Men vi allihoppa + Carolas barn åkte till farstanäs istället för att sola och bada och det gjorde vi i flera timmar :) Jätte härligt, det tråkiga är bara att det svider lite nu när man bränt sig :p haha. När vi kommit hem vart det mcdonalds för mig medans mamma och pappa åkte till Carola och Benny och grillade :)

Idag hade vi tänkt att vi skulle sola och bada mera men det skulle regna så avbokade det. Även fast vädret blev fint så är det skönt att vi inte solade eftersom man har bränt sig och behöver vila från solen lite nu. Istället åkte mamma och jag till stallet tidigt. Vart bara en lugn tur då hon som rider Gurkan lite då och då gick omkull med han igår så han va lite stel fram, därför vart det bara skritt för Gurra + några travsteg för att känna hur han var där. Bellen fick röra på sig lite mera men inte så mkt han heller eftersom vi tog en kort sväng. Ville i alla fal att Gurra skulle få röra på sig lite så han inte blir ännu stelare.
Gurra har blivit hur fet som helst nu under sommarbetet så funderar på om han sk gå över till ponnystona under dagarna om allt löser sig med släpandet mellan hagarna. Han som höll på att bli finare innan sommaren :/ aja, det blir hårdbantning på han :p haha.
Nu sitter jag på baksidan och njuter av kvällssolen med datan i knät :) Gav morot och knäckebröd till kaninerna samt gjorde en ny hage till dem. Så just nu sitter jag bara och njuter medans mamma och pappa åkte till ikea och sen till pappas företag formfoto :) Mamma lovade att köpa ramar till mig så jag kan sätta in bilder och ha i rummet, dock vet jag inte vart jag ska ha dem ännu men kommer nog på nåt sen :)

Imorn ska jag äntligen träffa Emelie, Jenny och Helena :D vi funderar på att titta på en film hos mig. Blir att städa för mig då :p Måste visa mitt nya rum och då måste det vara fint :)

Planering inför helgen:
*Fredag. då ska vi fira Gurra som blir 8 år.
*Lördag åker mamma och pappa till gotland med Carola och Benny så dom är inte hemma förns natten mellan söndag och måndag. Då ska jag nog sola och kanske bada. Jasmine kommer till mig sen också under kvällen och sover över till på söndag.
*Söndag. då är det stallet för mig och syster skjusar. Ska också ta hand om Ludde under helgen.

P.s. Bilder på håret kommer förhoppningsvis imorn efetsom jag inte gjort mig irodning för att va med på kort varken igår eller idag :p

//Madde

Klippt mig!

Halloj, under midsommaren var vi ju som sagt hos Tommy och Jasmine och det var trevligt, dock va det lite dött :p brukar vara lite mer liv, men endå trevligt :) På lördagen kollade jag och Jasmine på film på morgonen och efter det åkte jag, mamma, pappa och moster och kollade till pojkarna.

Igår rensade jag till kaninerna och gjorde en större hage till dem. Sen kom pappa hem och då tog jag, pappa och Ludde färjan över till ekerö och åkte runt lite. Stannade vid några nybyggda hus och badade hunden :) Väldigt fint ställe, husen hade en egen liten sjö på deras baksidor där de kunde ha båt. Sen åkte vi hem för att äta mat :)

Idag har jag och syster klippt oss :) är väldigt nöjd med håret. Vart som jag ville :) När vi hade klippt oss så tänkte vi åka och bada oss och hundarna vid nykvarn men va så mkt folk så åkte runt på en massa små vägar hur länge som helst innan vi stannade och badade hundarna, dock badade vi aldrig då det inte va så trevligt ställe :p Sen åkte vi till Pojkarna och tittade till dem. Vart ingen ridning idag heller då syster och pappa var med och ondödigt att åka hem när man endå är i krokarna.

Imorn ska i alla fal jag och syster bada och sola :D Kommer ladda upp före och efter bild på håret imorn :D

//Madde

Soligt

Hej, idag har mamma och jag varit i stallet. Va hur varmt som helst för både oss och hästarna :p Men pojkarna va super duktiga endå, som alltid :p hehe. Nu har vi kommit hem så nu ska vi grilla korv innan mamma åker och jobbar. :) Blir troligtvis fika sen också med marabou polka :p  Senare har jag inget planerat :p blir väl kanske att jag solar :) Imorn är det midsommar och då ska vi till Tommy och Jasmine :)

//Madde

Städat

Hallojsan, igår åkte vi till stallet på morgonen och tog en liten tur med pojkarna med inte så långt eftersom de är så trötta :) Men när vi lämnat hästarna i hagen åkte vi till mormor och morfar och tog en fika innan vi åkte hem och duschade. Vid halv 4 åkte vi till handledarkursen som började 4 och slutade 7. Va jätte hungrig eftter det så vi åkte till sibylla och åt mat, vart en kebabttalltrik för mig :p hehe.

Idag vaknade jag ganska sent men va skönt att få sova lite längre, annars brukar jag må dåligt av att vakna sent men inte den här gången :) Sen kom syster med Tindra och då hjälpte hon mig med att göra om min bloggdesign :) När hon åkt hem började jag städa lite, fast fanns inte så mkt att städa eftersom jag nyss gjort det :p Men dammade av engångtill, bäddade, damsög och skurade golven i hela huset, samt gjorde rent min spegel :) Tänkte göra det mysigt också så tände en massa ljus :) Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorn :) Blir tidigt till stallet imorn med eftersom mamma börjar jobba vid 4 :)

Här är före och efter bilder. (Dock på efter bilden så är ej tavelhyllan med ljus och tavler uppe på väggen ovanför sängen) Ser mkt bätte och mysigare ut i verkligheten :D


//Madde

Underbara rum!

Hejsan, imorse kom syster med Tindra hem till oss och då åt jag fruskost och sedan började vi förbereda för målningen i rummet och började måla. Det gick väldigt fort för oss att måla och det vart super fint :) När vi hade målat åt vi lunch som bestod utav hamburgare med pommes. När vi ätit så åkte vi till Ikea och Rusta och köpte En dörrhängare(så jag kan hänga upp väskorna på dörren), Tv-bänk, Ljus + Ljushållare, Lampa, Tavelhylla, Ljus-tallrick!? och Krukor :D
Sen när vi kom hem så började jag, syster och mamma med att tappetsera fondväggen. Vart verkligen super snyggt, är skita nöjd :D Kommer att lägga upp bilder sen :) Både för och efter :)
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och göra mig iordning för sängen och njuta av rummet :) Imorn ska mamma och jag upp vid 9 och sedan åka till stallet och vid 4 ska jag och mamma på handledarkurs som slutar 19.00 och då ska vi hem och äta middag :) Syns sen:)

//Madde

Fun day

Halloj, det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. I lördags va jag inne hela dagen och kollade på kronprinsessan Victoria's och prins Daniel's bröllop :)

Idag har mamma, pappa, syster och jag fikat, sen åkte vi ner till skansundet och badade hundarna samt köpte en glass :) Efter det åkte vi till Bauhaus och Hornbach och där köpte vi färg och tapeter för jag ska måla om mitt(systers gammla) rum :D Tror der kommer bli super snyggt :) Syster kommer imorn så ska vi börja måla :) När all målning och möblering är klart så ska jag senare köpa in lite nya saker till rummer, så som Gardiner, påslakan, rullgardin, tavellist, spegel, en massa ljus m.m :) Lägntar tills allt blir klart :D

När vi lämnat färgen m.m så åkte mamma och jag till stallet för att kolla till hästarna :) Vart dock bara att vi kollade igenom dem för dom har varit så trötta de senaste dagarna och lite vila behöver de ju ;) Men hade gärnat stannat kvar längre i stallet och bara mysigt med behövde komma hem och äta lite mat. Vart att vi åt Tacos rester från igår:p mums.

Nu sitter jag här framför datan och har hur tråkigt som helst. Finns absolut ingenting att göra, inget på tv och inget att göra på datan heller eller nåt här hemma :/ Lägntar till imorn. Ska då också ta före och efter bilder på rummet med Jamies och stysters kamera så håll utkik ;) Nu ska jag försöka hitta på nåt att göra :) <3



//Madde

Promenad!

Halloj, solade bara i 35 minuter sen gick jag upp för att äta lite lunch. Precis när jag ätitt klart ringde syster och frågade om vi skulle gå ut och gå. Vi promenerade i nästan 3 timmar och det va super härligt :) Syster och Tindra har åkt hem så nu sitter jag och tar det lugnt. Ska strax fiksa nåt att äta till middag då mamma slutar 21.00 eller man kan väl säga 21.30 och pappa är på sitt jobb och han åker direkt därifrån och hämtar mamma sen så är själv hemma just nu. Men nu måste jag gå och kolla vad vi har hemma :)

(Bild från dagens promenad, visst är den fin?)

//Madde

Igår va det ingen vanlig dag.....

Igår va det ingen vanlig dag för igår va det Bellens födeledag :D Grattis till han <3
Han fick lite godis och en tårta, verkade super nöjd över det :P hehe. Vart ingen ridning heller, bara mys och lite fotografering :) När vi åkt från stallet så åkte vi till mormor och morfar och åt lite mat sen fika innan vi begav oss hem igen för att sova :) Men jag sov inte själv utan Loppan sov hos mig :P hehe. Mysigt. Idag tror jag inte det händer så mkt, funderar på om jag ska ut och sola lite idag igen :) Men nu ska jag gå och ta en bulle:p haha. Syns sen och förhoppningsvis kommer lite bilder från stallet då också :)


(Bild från Ida´s och mina kokosbollar)

//Madde

16 juni

Idag har jag plockat undan det sista i rummet, bädat och damsugit efter storstädning och av damning i rummet igår :) Känner mig stolt ;D haha. Så småningom ska vi även måla om i rummet, dock vet jag ej vilken färg ännu :) Efter att jag hade städat så gick jag ner och solade. Va ute i solen i cirka 2 timmar sen orkade jag inte ligga där ute nå mer så gick in för att äta lunch :) Vill verkligen bli brun så får ta och sola så fort det är fint väder :p Men nu tänkte jag gå och duscha för känner mig så ofräsch efter solningen :)
När mamma kommer hem så åker vi till stallet och firar Bellen och sen till mormor och morfar och fika :)
Syns sen <3

//Madde

15 juni

Hallojsan, jag har inte skrivit på evigheter men nu när sommarlovet har börjat komer jag nog skriva lite då och då när jag har lust eftersom det inte finns så mkt att göra här hemma. Men får hoppas att det händer nåt i alla fal så man kan skriva om nåt här också ;)

Imorn så fyller Bellen 18 år så då hoppas jag på lite bilder som ni kan få se sen. Han ska få en häst-tårta också. Efter stallet åker vi till mormor och morfar :)

//Madde

RSS 2.0