Ny blogg outfit :D

Ny har jag gjort om bloggens utseende. Kommer troligtvis ändras lite då och då.

Bilder!

Tjolahopp :) Har inte hunnit gjort så mkt änu förutom äta frukost och tittat lite på tv. Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men får väl försöka komma på nåt. Ska i alla fal snart gå och duscha men först täntke jag lägga upp lite bilder.

Före.Gurra skitig efter allt regn o lera.

Efter. Gurra fortfarande lite dammig ;)

Evelina (klickbar)

Bellen (klickbar)

Bellen (klickbar)

Gurra (klickbar)

Gurra (klickbar)

Bellen (klickbar)

Gurra (klickbar)

Bellen (klickbar)

Bellen (klickbar)

Gurra (klickbar)

Gurra och Bellen betar lite i trädgården. (klickbar)

Bellen (klickbar)

Gurra (klickbar)

Gurra rumpa ;) (klickbar)

 

Gurra

 

 

 

 

 

 

 

 


Duktiga pojkar.

Igår i regnovädret kom det hur mtk vatten som helst. Brunnarna han inte suga undan vatten och inte heller marken. Bilar fastnade i vattenmassorna där vattnet va över 1 meter. Mamma och pappa höll knappt på att komma hem för det va så mkt bilar som fastnat i vattenmassorna. Tur man inte hade stallet för hade nog inte kommit dit ut. Men Katti tog in dem i några timmar så de fick torka och käka :) Under tiden städade hon i sadelkammaren så nu är det fint där inne :)

Idag gick jag upp och åt frukost med mamma och sen åkte vi till stallet. Gurra va verkligen en skitgris idag. Borstade länge.
Vi red under vedukten och bort på travbanorna fast red in på dom idag utan red runt gräsmatteodlingen. Va ute ganska länge och pojkarna va jätte duktiga. Gurra va lite spänd i början men han lugnade ner sig sen när vi kommit igång lite. Blåste gjorde det idag också. Höll ju nästan på att blåsa bort.
Närmare slutet av ritdturen kommer en bil som kör fort på en smal väg och Bellen står lite snett ut med rumpan för han reagerade på nåt, men tror ni bilen stannar eller saktar in? Nä, självklart inte. Bellens svans hamande på bilen till och med. Man blir så himmla arg på dessa idioter.
Gurra tyckte en båt va jätte läskig och spände verkligen upp sig, man kände hans hjärta slå. Väntade på andra sidan en stund innan vi gick över vägen för vill ju inte att han skulle stanna mitt på vägen där de kör som idioter och det åker mkt bil. Men gick bra tillslut, gick bara på förbi sen också så han inte skulle dra sig ut på vägen. Men han blev lugn så fort vi kommit förbi båten.
Dock va det så mkt vattensamlingar överallt och dom va verkligen oroliga att det skulle bada, haha. Bushästarna.♥

När vi kom hem började vi med maten. Det blev grillat kött med pottatisklyftor till :)
Imorn kommer lite bilder från gårdagen och dagen, men nu ska jag sova. God natt :)











Ösregn!

Regn, regn och åter regn. Under natten va det oväder med ösregn, åska och blixtrar. Regnat hela dagen idag också. Men mysigt när det regnar och man hör hur det smatrar ute :)

Är hemma själv för mamma och pappa har åkt till sigtuna med moster, tommy och maria. Själv har jag precis ätit lunch som bestod utav gulaschgryta från igår, mums :) Så mkt mer kommer nog inte hända för min del.









Mysig barbacka tur :D

Imorse åkte mamma som sagt och hämtade moster. Fikade och prtatade innan mamma och moster åkte till skärholmen. Kaninerna fick va ute nästan hela dagen igår och idag. Den ena (Spike) började igår att gräva en grop och dag fortsatte hon på den så nu har hon kommit ganska långt, haha. Hela hon får i försvinner ner under marken nu i alla fal:p Snuttan föredrar mat ;)



Stallet idag också. Tänkte rida ut idag men pojkarna va väldigt trötta idag så vi bestämde oss för att skritta ut barbacka, vilket var hur mysigt som helst. Va ett tag sen mamma och jag red ut barbacka tillsammans men pojkarna va verkligen helt underbara idag :) Dock blir man så irriterad på dom dumma bromsarna och flugorna. Efter ridningen lät vi dom beta lite i lilla hagen på gården och passade på att ta kort på Ingers kattungar som busade i trädgården. För 11 veckor sedan födde Katten Kajsa 5 söta bäbisar. Har dock bara sett de tre som jag såg idag :) Så sjukt söta. Den med vitt ska Inger sälja sist, kanske blir den kvar? hehe. Den oragna är såld men de andra tre söker nya hem :) Skulle gärna ta med mig en hem, haha.



Åkte driket till maxi och handlade och sen hem och börja med maten. Sen middag som vanligt. Blir oftast en tidig middag eller en sen middag, nästan aldrig lagom tid :p

Men nu ska jag sova, puss <3










Ätit toast :D

Sitter ute på baksidan med datan i knät :) Riktigt varmt är det. Ludde orkar inte va ute i den här värmen. Tindra får man därimot tjata på för att hon ska va i skuggan. Går hela tiden ut och lägger sig i solen men det är alldeles för varmt för henne att ligga i solen på baksidan där det blir olidligt varmt.

Har precis ätit lunch med mamma, blev en varsin toast :) mumma :p

Imorn ska mamma och jag hämta moster så ska vi åka hem hit igen och fika lite :) sen får vi se vad vi hittar på men blir troligtvis att handla kaninmat, hö och halm till ninerna och sen blir det stallet :)













Fikat med mamma, mormor och morfar :)

Fikat med mormor och morfar och mamma idag :) mysigt. Morfar och mormor körde sedan oss till Taxinge och där tog vi Tommys bild som vi ska låna ett tag då det blir lättare med två bilar nu när pappa jobbar och mamma har semester så man slipper skjusa så mkt och bli låst av tider.

Stallet idag också. Gick inte så bra idag. Inget funkade, men sånna dagar måste ju också finnas. Gurra va seg och krullade bara ihop sig sen nästa stund va han bara pigg och dragig.
Får hoppas att det går bättre nästa gång :)

Har även planterat blommor med mamma. Blev riktigt fint :)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna :) Hej då :)










Huvudvärk :/

Hallojsan, igår i staller red jag lite i padocken på Bellen, verkligen super duktig va han :) Dock ville han hellre in i stallet för det regnade lite :p Han hatar verkligen regn, ville helst inte gå ut från stallet :p Efter Bellen tog jag in Gurra och körde lite horsemanship med han, duktig pojke där med :) Tyckte det nog va skönt att springa lite nu när det va svalt och regnade lite :)

Ösregnade igår och under natten och just nu duggar det :) Behövdes verkligen regna.
Har ont i huvudet, beror säkert på att det började regna efter det varma väder som varit. + att jag haft öppet fönster så va lite fuktigt här inne :p

Kollade på film med mamma och pappa igår också :) mysigt. Vi kollade på farsan. Den va rolig men också väldigt sorglig tycker jag :p

Har tagit alvedon mot huvudverken och ska idag bara vila bort den :)

Här är några bilder från stallet igår :)  (Klickbara)













Stallet idag :D

Idag blir det stallet själv eftersom mamma jobbar 12-21 idag :) Pappa får skjusa både mig och mamma :p
Vet inte riktigt vad jag ska göra med pojkarna ännu men kommer nog på nåt :) Är i alla fal skönt att det är svalare ute nu :)

Snart kommer nog regnet också, det är efterlägntat. Gräsmattorna är helt bruna och finns typ inge gräs till hästarna i hagen. Kaninerna har inte heller mkt gräs att gnaga på :/

Aja nu ska jag klä på mig stallkläder och göra mig klar för att åka till stalelt :)

En bild jag tog föut när vi badade hunden :)

 

En bild på Bellen och mig, första gången jag fick komma fram till han när han ligger ner och han ligger kvar :) Sen en söt bild på Gurra :)  (Klickbara)

 








Hemma igen :)

Nu har vi varit i stockholm, riktigt trevligt :) Köpte inte så mkt men hittade i alla fal två par trosor, sängkläder och så bytte jag min klänning som vi beställde från hm som va lite för liten. Inte hänt så mkt mer idag, kommer nog inte hända så mkt mer heller. Hörs senare :)










Nattinlägg

Hallojsan, sover ni? Inte jag, haha. Va inge trött så höll på i photoshop men nu börjar jag bli lite trött så ska nog försöka sova nu :) ska upp ganska tidigt för imorn eller idag ska jag, mamma och syster till stockholm :)
Tycker verkligen inte om att gå och lägga mig på kvällarna, så tråkigt. Blir pigg när jag lägger mig, ligger bara och vrider mig tills jag somnar! :/

Tänkte jag kunde ladda upp en bild som jag kanske ska ha som header sen. :) Dock är den inte klar för ska ändra saker på den och byta bilder m.m. Måste ta med nån som kan fota dom nya bilderna jag planerar att ha på den:p














The day!

Dagen idag då? Gick upp för att äta frukost med mamma och pappa. Gjorde mig iordning medans mamma skjusade pappa till jobbet. Sen begav mamma och jag oss till södertälje och in på banken och fiksade, gick även in i lite affärer och köpte två nagellack, örhängen och lite smink :)

Åkte direkt från södertälje till stallet. Pojkarna fick stå idag, blev bara borstning och mys + en massa godis :p Va alldeles för varmt vid den tiden, höll på å dö! Tog lite kort på pojkarna också som ni ska få se :)

Alla små bilder är som vanligt klickbara ;)

 

 

 


Shoppa hästsaker är alltid lika roligt :D

Hallojsan, idag blir en dag som alla andra dagar, slapp och tråkig? :/ Det enda jag har gjort idag är diskat och sutttit framför datan :/

Vill ha pengar, vill shoppa på hööks :p Det jag vill ha är inte så dyrt med blir mkt pengar i slutendan. Måste betala syster också för jeansjackan vi beställde. Ska ta ut pengar så fort jag är vid en bankomat.
Kanske ska kolla igenom alla saker i stallet och sälja bort det men inte vill ha eller behöver? ;)

Det här vill jag ha från hööks just nu. Finns dock fler saker jag vill ha och behöver men inte så brotom med det.
Det här tränset i svart till Gurra. Ska dock funderar lite till och kolla på det ännu en gång i affären:p 349kr. Storlek full.

Det här pannbandet i svart till Bellen. 169kr. Storlek full.

Den här svarta grimman till Gurra om den är fin i verkligheten. 69kr. Storlek full.

Den här bruna grimman till Bellen om den är fin i verkligheten. Pris 69kr. Storlek full.

Det gär bruna grimskaftet till Bellens grimma om den är fin. Kostar 25kr.

Bett till Bellen och testas på Gurra. storlek 125. Pris-279.

10 tvättsvampar för endast 48 kr :) Behövs verkligen.

En röd ryktlåda till Bellen för 249kr. Den han har nu är gammal och äcklig och trasig. Hade den på ridskolan förut.

En svart ryktlåda till Gurra för 249kr. Den han har nu är inte så fin färg och den måste altid stå högst upp frö att den rundad upptill, så krångligt då.

Manrosetter till båda pojkar för 39kr. Bara för att dom är så söta :p


Allt det här blir 1545 kr. Inte så mkt pengar men om man inte har de pengarna så är det mkt :P





Mötte älgen Helge i skogen!

Idag har man varit i stallet. Vart tidigare än vanligt efttersom mamma börtjar 4 idag. När vi klom till stallet så märkte vi att bara våra pojkar va ute så vart chokade över att alla va där samtidigt? haha, har aldrig hänt förut, har knappt träffat nån under sommaren men idag va alla 6 hästar ute och skulle ridas samtidigt, dock blir det lite ttrångtt i stallet efttersom det bara är 3 inne boxar med en uppställningsplats:p haha. Men roligt med lite rörelse i stallet ibland, knappt man ser Inger och Bernt(ägarna av gården) nu för tiden heller nu när de inte har mjölkkorna kvar utan mer ungdjur och andra djur som endast behöver mat och vatten.
Snart tror jag vi får rida på åkern också, slog av det sista idag och började rulla upp höet så tror vi kan rida där sen. Växer ju inte så mkt mer sen på åkern. Hoppas det i alla fal och då kanske det går att tvinga med pappa så han får fota.
Men i alla fal, vi red ut i cirka en timme och pojkarna var super duktiga. Mamma red Bellen och jag Gurra. Mötte till och med en älg ute i skogen. Den låg och sov men vart rädd när Hanna och dom kom ridandes från andra hållet så den reste sig upp och gick över till andra sidan så när vi gick runt svängen längre fram va den bara 5 meter bort från oss :p Sen på hemvägen hade den lagt sig ner i skuggan igen.
Vart mycket skrittpauser under ridturen eftersom det va så varmt ute och efter vart det en dusch :p
Nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska göra men ska troligtvis gå och duscha, gå med vovven, diska och sitta framför datan och tv:n som vanligt :p

Här kommer lite bilder som jag tog i stallet idag. (dom små bilderna är klickbara)
Bilderna nedan är på Gurra!



Bilden nedan är på Bellen. Han ville tydligen inte va med på bild idag så vart bara en :p










Bidler

Har precis ätit lite glass, mums :) orkade dock inte allt så vovven fick smaka lite :)



Tidigare idag har jag och mamma varit på stranden, dock va det inte lika varmt idag som alla andra dagar så va inte så skönt att ta ett dopp. Inte så mycket mer att skriva just nu men lägger upp lite bilder som jag tagit medans jag lånat/lånar systers och jamies kamera :)

Bilder från idag på Tindra. :)  (dom små bilderna är klickbara)




Bilder från igår.  (dom små bilderna är klickbara)





Duktiga hästar :)

Nu har vi varit i stallet och det blev lite ridning i padocken idag då det va lite svalare idag än tidigare. För mamma och Bellen gick det väl sådär, mamam tyckte Bellen va jobbig. I vänster varv gick han bara inåt. Gurra va duktig och jobbade på bra, dock lite svår i höger galopp som vanligt men funkat bra de senaste gångerna men nu tror jag det berodde på den dåliga sadeln och min nerv som sitter i kläm. :/ får inte fram bäckenbenet så kan inte sitta ner i trav eller galoppa så mkt åt höger. Måste ta mig till en kiropraktor så att det blir bättre snart :)

Den bruna pojkflocken :)



photoshopar :)

Sitter ute med pappas data och fixar lite i photoshop. försöker komma på en ny header men blir aldrig någe bra :/
Blir stallet idag men får så vad vi gör då eftersom mamma antagligen drack igår så mår hon kanske inte så bra men jag skulle bli glad om hon kunde fota medans jag red :D haha. Men det är bara nåt man kan önska sig här hemma! :/

Här är två bilder på två försök till ny header. inte nöjd med nån utav dem och ingen utav dem är färdiga. :)




Sovdax?

Syster frågade om jag ville passa Tindra så nu ligger hon här brevid mig i sängen och sover som en stock. Mamma och pappa är hos Carola och Benny just nu så det dröjer nog ett tag till innan dom är hemma. Har kollat på Men in black som gick på tv och nu är det Scary movie 4 på. Men kanske dax för mig att gå och sova? Klockan börjar bli ganska mkt.

Här kommer en bild på Tindra från sist hon var här :)

 

 


Slapp dag

Inte gjort så mycket idag, mamma och pappa väckte mig så vi åt frukost tillsammans sen åkte de och slängde diskmaskin och under tiden passade jag på att sova lite till :) Sen har jag bara suttit framför datan och tv:n även fast det inte funnits så mycket att göra där heller :p
Bjuder på en liten film på Bellen och Gurra när de va nyduschade och släpptes ut i hagen för några dar sedan :)



//Madde

Städbilder från stallet

Igår i stallet vart det bara städning då det va de enda jag han med :p tog väldigt lång tid att städa. Dock har jag inte städat sakerna på logen men ttror inte det är nåt att städa där :) men ska upp med lite saker dit :)
Här kommer lite före och efter bilder på städningen :)


Bild nr 1 är före bild och bild nr 2 är efter bildt. dock ser det lite rörigt ut efter också för vet inte vartt ttömkörningsgjordarna ska vara sen :/ Och grimmorn får inte plats någon annanstans :P


Före- Efter. På före bilden är hyllan högst upp tom då jag redan hade tagitt ut en massa handdukar och benlindor. Påsen längst ner på eftter bilden ska inte vara där sen.


Före-Efter. Vet ej om det är vårat skåp eller om vi bara lånat det under tiden då vi haft så mktt saker :p haha.
Men på efter bilden så är det två extra hjälmar högst upp som jag inte vett vart dom ska va och sen i påsen är det reflexer som ska in i skåpet åt höger sen när smutstvätten är borta. stigbyglarna + stiglädrerna vet jag intte om vi ska ha kvar. jackan är Hannas och skorna vet jag inte vartt dom ska stå sen :p


Före-Efter. Täckesskåp och längst ner är det fult med smutstvätt som måste tvättas, sen ska reflexerna dit och kanske nåt mer, får se. :)


Före-Efter- alla träns, allt med läder, lite grimmor, tömmar m.m :) Vill inte ha lädersaker uppe på logen då det blir förstört. Tränset längst ner till höger på före och efter bilden är inte vårt. :) Knakse dags att sälja lite eller förvara det på ett bätttre ställe :p

Nu är det bara logen kvar men kommer nog inga bilder på det för är så mörkt där uppe :)

//Madde

Dricker päronfestis :)

Har precis testat kläderna. Flipfloppen var väldigt fina dock va de lite stora men det visste jag redan då dom inte hade min storkek när jag beställde :) Men de satt endå helt okej. Kjolen satt bra men linnet va inte så snyggt :p Den gula klänningen va lite liten ska testa en 38 i butik och se hur den sitter :) dock måste jag ha bikini under då dom är lite små vid bysten. :)
Nu sitter jag ute på baksidan i skuggan och njuter med en päronfestis :) Blir stallet sen senare, pappa kunde skjusa så får se vad jag gör när jag väl är där men tror det blir lite städning eftersom det är så varmt så vill jag inte rida den tiden jag kommer, men kommer ju va där ett tag så kanske hittar på nåt med dem senare :)

//Madde

16 juli :)

i förrigår i stallet red vi ut på kvällen, verkligen super mysigt :) Gurra hade dock nån slags knöl eller nåt i ögat!? Får kolla hur det ser ut idag.

Igår va vi på stranden efter mammas jobb, solade och bada en massa :) Mitt och mammas paket kom igår så idag ska vi hämta ut det :D

Idag blir det som sagt hämta ut paketet. Har precis målat naglarna och sen ska jag nog duscha och göra mig iordning för vill ju testa kläderna :D Sen senare ska jag till stallet, får se om jag rider eller inte, beror på om pappa vill skjusa och hämta. :) Vill städa stallskåperna också för det är hur stökigt som helst :P Aja nu ska jag hitta på nåt annat så länge :)

//Madde

14 Juli

I måndags va jag och mamma i stockholm för att shoppa. Dock hittade vi typ ingenting :/ jätte tråkigt . Det enda jag hittade i stockholm var 2 par Bh + Trosa. Efter ett tag tröttnade mamma och jag så då åkte vi till skärholmen istället. Hittade inte så mkt där heller men det är nog för att det inte va så länge sen vi va där och reorna börjar bli utplokade. Men hittade i alla fal ett linne där :P Vi åkte till pappas jobb och fikade också innan vi skulle hem men på vägen hem från pappa så åkte vi till kungens kurva och kollade i affärerna :p haha. Hittade en topp där. :)
Efter shoppingen åkte vi hem och bytte om till stallkläder och begav oss till stallet. Skönt att komme ut dit sent, dock bliev det sen middag hemma :p

Igår slutade mamma runt 11 och då åkte pappa från sitt jobb och hämtade henne och sen mig, sen åkte vi till stranden. Sjukt varmt men också sjukt skönt :) Måste sola mera för det bruna håller på att försvinna :p
Åkte från stranden strax innan 5 för att handla till grillningen på kvällen då Syster och Jamie kom. Jätte hungriga va vi och maten va super god :D

Idag vaknade jag 6 utav att katter skriker på baksidan, usch hatar verkligen ljudet av katter som skriker. Låter så läskigt. Tur man har en Tindra i sängen då :P Loppan kom igår och jag passar henne medans syster och jamie jobbar. :)
Måste snart diska för vår diskmaskin gick sönder igår :/ Blä på den. Resten av dagen blir att gå med hundarna, ta nåt att äta, kolla runt på sadlar till Gurra och slappa innan mamma och pappa kommer hem och då blir det middag, sen stallet :)

//Madde

Svalkande dopp för hunden!

Som sagt, har inte gjort nåt idag. Dushade och gjorde mig iordning sen åkte pappa och jag för att bada Ludde. Man ser verkligen hur glad och pigg han blir utav att svalka sig efter en varm sommardag. När vi badat honom åkte vi för att hämta mamma och nu sitter jag här igen :p

//Madde

Vad händer idag?

Halloj, Va ju som sagt i stallet igår och då tog jag först in Gurra och borstade, klippte man, svans och lugg, sen red jag litte i padocken och sen red jag ut en kort sväng. När jag släppte ur Gurra tog jag in Bellen och lät då Gurra gå utan betesregleraren. Borstade och klippte Bellen också men red aldrig på han :) Satte på Gurra hans betesreglerare innan jag åkte hem och får hoppas den sitter bra nu för både i förrigår och igår hade den suttis snett :/

Idag blev det frukost ute igen, mys :D Idag kom även solen fram :) Senare idag tror jag inte det händer så mkt.

Här är bilder från Gurras födelsedag(2 juli)!

Frukost ute :)

Hejsan, jag har funderat ganska länge på vart jag ska ha mina smycken och igår (eller tänkt på det tidigare) kom jag på att jag kunde ta en kartonbit och slå in den i omslagspapper och sen göra hål så man kan sätta fast örhängerna. Satte också dit några krokar så jag kunde hänga upp halsband och ringar. Armbanden fick ligga uppepå :) Vart nöjd över resultatet :)

Idag åt jag, mamma och pappa frukost ute, riktigt mysigt va det :) Synd bara tat dte är så mkt tträd att morgonsolen inte når helt fram. Men nu ska jag och pappa skjusa mamma till jobbet och sen ska pappa skjusa mig till stallet. :)

Här kommer några bilder från Bellens födesedag (16 juni)!


Bilder från Gurras födelsedag kommer sen :)

//Madde

Arg som ett bi!

Halloj, Har precis städat och ska snart äta jordgubbar, mums :D<3
Tänkte Beställa klänningen nu med mamma men den är slut? :@ arg man blir! Om jag inte hittar en sån i butikerna på måndag blir jag ännu argare  :/ Bajs på hm!

Om nån ger mig den här klänningen är man guld värd <3
storlek 36 i blå/vit :D Haha. endast 199 kr nu på rean :(

Today is the day

Haj, igår gjorde Ida och jag inte heller så mkt, kollade tv, åt våra underbara kladdmuffins och badade i poolen sen när Idas syster och hennes barn kom :) Sen kom pappa så va bara att klä på sig stallkläderna och bege sig till stallet. Katti kom när vi borstade hästarna så idag fick Gurra sin betesreglerare. Stackarn, hoppas bara att han går ner lite i vikt. Katti tyckte jag skulle testa att rida på Bellen och Ha Gurra på släp så testade det. Gick riktigt bra faktist :) Riktigt duktiga pojkar :) Släppte ut dem i hagen med en ny gräsfålla. Hoppas Gurra får i sig lite nu i alla fal med betesregleraren. Men tror han kommer på hur han ska göra annars kommer han nog på hur man tar av sig den:p haha.
När mamma kom hem började vi kolla på en film som mamma hyrt men orkade inte kolla hela så stoppade efter ett tag och gick och la oss :p

Idag kollade mamma och jag klart på filmen sen beställde vi lite kläder från hm :) Hoppas att allt passar nu. Har även målat naglarna och snart ska jag börja med maten. Får laga och äta själv idag eftersom mamma slutar sent och pappa ska stanna på jobbet ett tag till. Måste gå med hunden snart också. Dom 5 dagar med Ida har verkligen varit roliga :D Hoppas vi kan ses i helgen också :D <3

På måndag ska mamma och jag shoppa, göra syntestet till övningskörningen och till banken :)

Här är det jag beställde från hm :)

(Flipflop, 29,50, REA)


(Kläning, 99.00, REA)


(Kjol, 99.00) (Den ska man ha högre upp på midjan)


(Linne, 49.50)  (Till Kjolen)


Och den här klänningen ville jag också ha men tog bort den sen men nu ångrara jag mig :/ Ida har en sån här fast svart.

(Klänning, 199.00, REA)

krasch mitt i natten?! :O

Hejsan, igår va det regnit väder så dagen spenderades inomhus hos underbara Ida :) Vi åt massa gott, kollade tv, spelade spel och sen när det va uppehåll gick vi och tränade med hundarna :p hehe
Juste kom på att under natten såvaknae vi utav en smäll och att glas gick sönder. Vi nästan sprang ner och letade efter nåt som vi trodde hunden gjort men hittade inget så tittade in i vardagsrummet. Ett skåp med glashyllor fyld med glas och whisky låg på golvet. Hyllanhar antagligen spruckit så allt har kraschat och så har skåpdörren öppnats och det va bara glassplitter överallt. Det va ara att rädda det som va helt och sen försöka få ut det ur skået som låg som plokepinn :/ Plockade bort alla större glasbitar på golvet sen skurade vi upp whiskyn och damsög dom mindre glasbitarna. Lite kvar ännu men höll på i 1 och en halv timme mitt i natten :/ Ida fick ett skärsår men annars klarade vi oss bra :) 

Idag har Ida jobbat så va tänkt att jag skulle vara i södertälje under tiden men jag stannade hemma hos Ida istället :) Har för det mesta slappat framför tv:n och sov en stund under dagen :p hehe. skönt.
Nu är Ida på väg hem så ska snart ta Virre och Ulla och möta henne :) Sen ska vi bada i poolen :)
Se you later aligator ;D

p.s. kanske kommer en bild från glassplilrett sen :)

//Madde

Poolbad!

Halloj, har precis duschat efter poolbadande idag igen :D Skulle ha åkt till stranden men va inte så fint väder på morgonen men sen kom solen så då passade vi på att bada i poolen :)
Ida och jag har kollat på lite kläder på internet och vi blev verkligen sugna på att åka och shoppa :)
Snart ska vi börja fiksa med maten och sen blir det filmkväll för våran del :) Mysigt :D <3
Hörs sen, puss <3

(Gammal bild)

 

//Madde


Stranden!

Hejsan, i torsdags ollade jag som sagt på film med Helena, Emelie och Jenny, vart avatar. Andra gången för mig men dn är bra :) I fredags åkte vi till farstanäs och solade och badade se firade vi Gurras födelsedag :) Grattis till han <3

I lördags åkte mamma och pappa till gotland. Syster kom och hämtade mig så vi spenderade dagen på stranden. Sen senare på kvällen kom Jasmine :D Mys <3

Idag har jag, Jasmine, syster och katti vart på stranden igen :) verkligen super mysigt :) Jasmine och Katti åkte hem tidigare men syster och jag stannade ett tag till :) Efter det åkte jag till stallet sen till Ida :D Vid 8 tiden badade vi i deras pool :p roligt.

Imorn blir det kanske stranden igen, vi får se :) Inatt kommer mamma och pappa hem :)

//Madde

Städdag!

Halloj, igår på kvällen åt vi jordgubbar och glass! mums :D
Idag blir det att städa och göra sig iordning för kvällen<3 Hade tänkt gå upp 8 idag men mobilen hade laddat ur så gick inte upp förns halv 12 :/ irriterande! Men nu ska jag i alla fal klä på mig så jag kan släppa ut hunden och kaninerna :)

//Madde

RSS 2.0